Casa ruralPetits canvis a ca teva poden produir grans efectes en la conservació dels papaions!

Conrea el teu hort o posa plantes al balcó. Trobarem més diversitat de papallones en un ambient de plantes diverses, la manera de cultivar els nostres jardins pot significar una gran diferència. L’excés de netedat no és bo per a la vida silvestre, així com tampoc ho són cobertes de formigó i grava. L’elecció de les plantes que creixen en el vostre hort i jardí ha de ser diversa i millor si és amb espècies autòctones.  Els marges dels camins tenen una gran diversitat d’espècies vegetals i són hàbitats propicis pels papaions, és molt millor que els aclariu anualment que no amb major freqüència.

Els insecticides i herbicides causen grans mortalitats de papaions, existeixen alternatives per combatre els insectes no desitjats.

Les fonts d’energia basades en combustibles fòssils són grans contribuïdores a l’efecte hivernacle a més d’injustícies socials a nivell global. Redueix el consum d’energia i utilitza energia renovable, pots fer-ho de manera individual i ara també a nivell cooperatiu. Coneixes somenergia?

Drag <span class="spamp">&</span> Drop

Drag & Drop

PageLines is a drag & drop framework that allows you to completely customize your website with drag & drop.
Responsive <span class="spamp">&</span> Mobile

Responsive & Mobile

Built from the ground up to look great on mobile devices. PageLines utilizes an advanced responsive framework.
Tons of Addons

Tons of Addons

Load up your own sections, themes and plugins using PageLines' one of a kind extension marketplace.