





Aquest projecte ha estat dissenyat i dut a terme des del TAIB (Treballam per s’Albufera i les Illes Balears) gràcies a la col·laboració de l’equip del PN de s’Albufera de Mallorca i especialment a la feina feta -per científics i voluntaris- durant 22 anys de recollida de dades durant els camps de treball del TAIB en aquest espai natural.
Veiem qui ha format l’equip de feina:
//Macu Férriz Murillo és biòloga, té un màster en espais naturals protegits i un en agroecologia. Està vinculada al grup TAIB de s’Albufera des de fa una dècada, on s’ha format com a entomòloga, especialitzant-s en Heteròcers. És coordinadora del present projecte, participant més dedicadament en la recollida i l’anàlisi de les dades per l’estudi científic, així com en el disseny i continguts de la web i dels posters.
//Laura Royo Marí és oceanògrafa i experta en SIG. Ha estat vinculada al projecte TAIB de s’Albufera des de fa 10 anys. Té inquietud per la transferència de coneixements, la maquetació i la fotografia. En aquest projecte ha estat la responsable del disseny dels posters, de la web i part dels continguts.
//Mika Noguera Ferrando és ambientòloga i té un màster en espais naturals protegits. Està vinculada també al TAIB de s’Albufera. Per a aquest projecte s’ha dedicat a l’elaboració dels continguts, a més del disseny web i dels pósters.
//Carlos Herrero és biòleg. Ha dut el pes de l’anàlisi estadístic de les dades de papaions a s’Albufera i també ha participat en l’informe científic.
//Marta Fernandez Clemente és ambientòloga i té un màster en ciències del mar. És la i·lustradora dels dibuixos de la pàgina web i dels pòsters educatius.
//Daniel Durán. És artista i ha col·laborat en les il·lustracions dels pòsters educatius.
//Nick Riddiford és l’investigador principal del projecte The Albufera International Biodiversity Group, TAIB, a s’Albufera, i durant més de 20 anys ha estat recollint dades, identificant papaions i formant a joves interessats en l’entomologia, entre d’altres molts coneixements. És el responsable últim de que tot això hagi passat!
//Martin Honey és encarregat de la secció de Lepidòpters al Museu d’Història Natural de Londres. Ha participat indirectament en el projecte recollint dades, identificant papaions i formant a joves entomòlegs durant els últims 12 anys.
Agraïments: Totes les persones que han passat pel TAIB que s’han quedat amb la pols dels papaions enganxada per tota la vida i a en Biel Bover, María Sanchez, Xisco Lladó i Miquel Roig pel seu suport durant l’evolució d’aquesta feina.
Fotografies de: TAIB, Macu Férriz, Rafel Mas, Nick Owens, Lupe Suárez, Teresa Tomás, Clara Vignolo.