Aquest projecte ha estat dissenyat i dut a terme des del TAIB (Treballam per s’Albufera i les Illes Balears) gràcies a la col·laboració de l’equip del PN de s’Albufera de Mallorca i especialment a la feina feta -per científics i voluntaris- durant 22 anys  de recollida de dades durant els camps de treball del TAIB en aquest espai natural.

Veiem qui ha format l’equip de feina:Macu Férriz

//Macu Férriz Murillo és biòloga, té un màster en espais naturals protegits i un en agroecologia. Està vinculada al grup TAIB de s’Albufera des de fa una dècada, on s’ha format com a entomòloga, especialitzant-s en Heteròcers. És coordinadora del present projecte, participant més dedicadament en la recollida i l’anàlisi de les dades per l’estudi científic, així com en el disseny i continguts de la web i dels posters.

//Laura Royo Marí Lauraés oceanògrafa i experta en SIG. Ha estat vinculada al projecte TAIB de s’Albufera des de fa 10 anys. Té inquietud per la transferència de coneixements, la maquetació i la fotografia. En aquest projecte ha estat la responsable del disseny dels posters, de la web i part dels continguts.

mika noguera//Mika Noguera Ferrando és ambientòloga i té un màster en espais naturals protegits. Està vinculada també al TAIB de s’Albufera. Per a aquest projecte s’ha dedicat a l’elaboració dels continguts, a més del disseny web i dels pósters.

//Carlos Herrero és biòleg. Ha dut el pes de l’anàlisi estadístic de les dades de papaions a s’Albufera i també ha participat en l’informe científic.

//Marta Fernandez Clementepiratamarte2 és ambientòloga i té un màster en ciències del mar. És la i·lustradora dels dibuixos de la pàgina web i dels pòsters educatius.

//Daniel Durán. És artista i ha col·laborat en les il·lustracions dels pòsters educatius.

//Nick Riddiford és l’investigador principal Nickdel projecte The Albufera International Biodiversity Group, TAIB, a s’Albufera, i durant més de 20 anys ha estat recollint dades, identificant papaions i formant a joves interessats en l’entomologia, entre d’altres molts coneixements. És el responsable últim de que tot això hagi passat!

//Martin Honey Martinés encarregat de la secció de Lepidòpters al Museu d’Història Natural de Londres. Ha participat indirectament en el projecte recollint dades, identificant papaions i formant a joves entomòlegs durant els últims 12 anys.

Agraïments: Totes les persones que han passat pel TAIB que s’han quedat amb la pols dels papaions enganxada per tota la vida i a en Biel Bover, María Sanchez, Xisco Lladó i Miquel Roig pel seu suport durant l’evolució d’aquesta feina.

Fotografies de: TAIB, Macu Férriz, Rafel Mas, Nick Owens, Lupe Suárez, Teresa Tomás, Clara Vignolo.

Drag <span class="spamp">&</span> Drop

Drag & Drop

PageLines is a drag & drop framework that allows you to completely customize your website with drag & drop.
Responsive <span class="spamp">&</span> Mobile

Responsive & Mobile

Built from the ground up to look great on mobile devices. PageLines utilizes an advanced responsive framework.
Tons of Addons

Tons of Addons

Load up your own sections, themes and plugins using PageLines' one of a kind extension marketplace.